. 01
ORGANIZARE INTERNA
. 02
EVIDENTA PACIENTILOR
. 03
FIDELIZARE
. 04
ANAMNEZA
. 05
EVOLUTIE
. 06
MANOPERE SI TRATAMENTE
. 07
PLAN DE TRATAMENT
. 08
FISA DENTARA
. 09
AGENDA DE PROGRAMARI
. 10
IMAGISTICA
. 11
LABORATOR
. 12
VANZARI
. 13
STOCURI
. 14
CONTABILITATE PRIMARA
. 15
SITUATIE FINANCIARA
. 16
PUBLICITATE SI MARKETING
. 17
CONTROL ACCES
. 18
RAPOARTE
. 19
STATISTICI
 
SUPPORT
DOWNLOAD
 
 

Bril

Dent

Briliant Technologies Group

software profesional pentru clinici stomatologice


 

      BrilDent Professional  reprezinta solutia software completa pentru cabinete si clinici stomatologice, oferind in permanenta utilizatorilor, un control complet asupra activitatilor desfasurate in cadrul clinicii, reducand in mod semnificativ timpul acordat acestora.

      Folosind BrilDent Professional veti aduce un plus de excelenta in serviciile stomatologice oferite, acest lucru reflectandu-se in mod evident in gradul de multumire a pacientilor dumneavoastra.

      Cu ajutorul BrilDent Professional veti putea urmari situatia pacientilor, a manoperelor si a tratamentelor efectuate, a programarilor, a situatiei financiare a fiecarui pacient in parte si veti putea tine evidenta gestiunii, a salaratilor, a facturarii si a incasarilor intregii clinici.

     Deasemenea prin sistemul de rapoarte si statistici existent, cu BrilDent Professional veti fi in permanenta la curent cu situatia clinicii si veti avea la dispozitie o serie de documente necesare pentru satisfactia pacientilor si pentru indeplinirea obligatiunilor legale.

      Creat de o echipa de profesionisti in domeniu, formata deopotriva din tehnicieni, manageri si personal cu experienta, BrilDent Professional reprezinta unealta de baza in informatizarea clinicii dumneavoastra asigurand o securitate maxima a fluxului de informatii si o micsorare considerabila a volumului de munca necesar birocratiei din acest domeniu.

citeste mai multe >>
 

 

      Creat pentru a acoperi nevoile oricarui tip de cabinet sau clinica stomatologica, BrilDent vine in intampinarea cerintelor fiecarui client prin varianta sa completa de distributie Professional completata cu modulele Enterprise, Marketing, Interactive, Online si ID reusind sa ofere solutia ideala pentru fiecare tip de afacere.

 
BrilDent Enterprise   BrilDent Marketing
 
      Modulul Enterprise reprezinta unealta suprema in controlul afacerii de la distanta si in centralizarea datelor la nivel global, oferind managerilor posiblitatea de a  lua decizii in timp real.         Modulul Marketing ofera posibilitatea crearii de campanii de marketing prin SMS, Email si Telefon, astfel aducand pacienti noi si tinand pacientii actuali informati, multumiti si dornici de a primi mai mult.

citeste mai multe >>

 

citeste mai multe >>

     
BrilDent Interactive   BrilDent Online
 
      Modulul Interactive transforma orice calculator intr-o receptie interactiva si un sistem interactiv de informare pentru pacienti, oferind informatii despre serviciile oferite si despre contul pacientului.         Modulul Online reprezinta legatura dintre afacerea dumneavoastra si mediul Web, putand oferi astfel vizitatorilor o platforma rapida de a se informa, de a cumpara si de a face programari.

citeste mai multe >>

 

citeste mai multe >>

     
BrilDent PACS    BrilDent ID
   
      Modulul PACS permite arhivarea si stocarea imaginilor preluate de la aparatura medicala de radiologie, in format DICOM.          Modulul ID permite controlul intregului flux de persoane din cadrul clinicii, prin intermediul cardurilor sau bratarilor de identificare.

citeste mai multe >>

   citeste mai multe >>
     
BrilDent HR    
   
       Modulul HR permite calculul automat al salariului fiecarui angajat, in functie de procentele stabilite si de bonusarile acordate.    

citeste mai multe >>

 

 


 
 
 

www.BrilBeauty.ro

www.BrilSports.ro

www.BrilSPA.ro

www.BrilDent.ro

www.BrilMed.ro

www.BrilTech.ro
 
longchamp outlet | toms outlet | longchamp handbags