STIL SI PERFORMANTA

      Odata cu venirea primaverii si a sarbatorilor de primavara adresate sexului frumos, Briliant Technologies inventeaza un nou concept: Stil si performanta.

      Aveti un cabinet stomatologic pe care il doriti dotat atat din punct de vedere tehnic cat si stilistic ? - noi avem solutia.

      Echipamente de ultima generatie, echipate cu cele mai noi tehnologii si puse in lumina reflectoarelor de cel mai reusit design, se pot integra acum cu designul spaului dumneavoastra, oferind clientilor senzatia de nou si siguranta unei afaceri care se bazeaza pe un sistem performant.

      Performanta sistemului nu este deloc de neglijat iar acest lucru este asigurat de sistemul inteligent de programari precum si de modalitatea facila de a lucra cu programul, clientul petrecand foarte putin timp in asteptarea notei de plata sau pentru a face o noua programare.

citeste mai multe »  
 
DENT-A-AMERICA - STOMATOLOGIE LA STANDARDE AMERICANE

     BrilDent - softul echipei Briliant destinat cabinetelor si clinicilor stomatologice este utilizat cu succes si in clinica stomatologica Dent-a-America.

      Ei au ales BrilDent din motive lesne de inteles: medicii au nevoie in permanenta de evidenta clara a tratamentului unui pacient si de urmarirea evolutiei sanatatii catre standardele propuse.

      Modalitatea simpla de utilizare a programului precum si modulele sale de imagistica si de tratament au fost factori de decizie importanti in alegerea soft-ului BrilDent.

  citeste mai multe »
 

 

 
Briliant Technologies SRL

Sos. Berceni 41, Sector 4
Bucuresti - Romania
Tel : +40 73 012 31 74
Fax : +40 31 405 20 03
E-mail : carmen.radu@briltech.ro
Web : www.briltech.ro
Acest mesaj, transmis catre Dvs. prin intermediul postei electronice, ofera un serviciu de informare gratuit, pus la dispozitie de compania Briliant Technologies Group. Va asiguram ca respectam si vom respecta intotdeauna legislatia romaneasca privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private Ón sectorul comunicatiilor electronice (Legea nr.506/2004 si Legea nr. 677/2001).

Adresa dumneavoastra a fost inclusa in baza de date a companiei Briliant Technologies Group fie in cadrul unui proces direct de completare a bazei de date de potentiali clienti utilizand informatie publica, fie prin abonare directa pe site-ul companiei de catre utilizatori. Intelegem si respectam confidentialitatea datelor, de aceea daca doriti ca adresa dumneavoastra sa fie eliminata din lista de distributie a acestui newsletter, va rugam sa utilizati serviciul simplu de dezabonare automata oferit mai jos. Conform legii, vom oferi in permanenta posibilitatea de exercitare a dreptului de a nu mai face parte din aceasta lista de distributie prin intermediul fiecarui newsletter.

Acest mesaj nu poate fi considerat comunicare nesolicitata, deoarece contine datele complete de identificare ale autorului mesajului, si nu are un caracter comercial.

click aici pentru dezabonare de la newsletter-ul Briliant Technologies Group.