NEWSLETTER

      Incepand cu 1 aprilie, Briliant Technologies lanseaza serviciul de Newsletter, destinat informarii clientilor sai asupra noutatilor legate atat de produsele dezvoltate cat si legate de activitatea desfasurata.

      In speranta ca acest serviciu va fi apreciat iar informatiile prezentate vor fi de un real ajutor in dezvoltarea afacerilor dumneavoastra, dorim sa multumim anticipat clientilor nostri pentru suportul acordat si tuturor celor care vor sustine acest proiect prin orice mijloc de publicare.

citeste mai multe »  
 
FINESSE-DENT - O CLINICA DE TOP

    Activitatea intr-o clinica stomatologica este cu siguranta insotita un flux continuu de servicii, produse, propuneri si analize din partea medicilor si a asistentelor.
 
     Clinicile stomatologice Finesse Dent, nu fac exceptie de la un ritm sustinut al activitatii, de un profesionalism si o pregatire speciala a medicilor si asistentelor care lucreaza in cadrul acestora.

      Domnul Dan Iosif, specialist in stomatologie, precum si coordonatorul clinicilor Finesse Dent, constientizeaza de la inceput necesitatea implementarii softului BriDent tocmai din nevoia unui control total al gestiunii serviciilor efectuate si a resurselor folosite in cadrul clinicilor sale.

      Folosind BrilDent nu numai ca este informat in timp real de resursele diponibile dar poate genera si previzionari al consumului lor pe o perioada viitoare de timp, astfel incat activitatea sa fie oricand sustinuta de un stoc al resurselor suficient si adecvat.

 

citeste mai multe »

 

 

 
Briliant Technologies SRL

Sos. Berceni 41, Sector 4
Bucuresti - Romania
Tel : +40 73 012 31 74
Fax : +40 31 405 20 03
E-mail : carmen.radu@briltech.ro
Web : www.briltech.ro
Acest mesaj, transmis catre Dvs. prin intermediul postei electronice, ofera un serviciu de informare gratuit, pus la dispozitie de compania Briliant Technologies Group. Va asiguram ca respectam si vom respecta intotdeauna legislatia romaneasca privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private Ón sectorul comunicatiilor electronice (Legea nr.506/2004 si Legea nr. 677/2001).

Adresa dumneavoastra a fost inclusa in baza de date a companiei Briliant Technologies Group fie in cadrul unui proces direct de completare a bazei de date de potentiali clienti utilizand informatie publica, fie prin abonare directa pe site-ul companiei de catre utilizatori. Intelegem si respectam confidentialitatea datelor, de aceea daca doriti ca adresa dumneavoastra sa fie eliminata din lista de distributie a acestui newsletter, va rugam sa utilizati serviciul simplu de dezabonare automata oferit mai jos. Conform legii, vom oferi in permanenta posibilitatea de exercitare a dreptului de a nu mai face parte din aceasta lista de distributie prin intermediul fiecarui newsletter.

Acest mesaj nu poate fi considerat comunicare nesolicitata, deoarece contine datele complete de identificare ale autorului mesajului, si nu are un caracter comercial.

click aici pentru dezabonare de la newsletter-ul Briliant Technologies Group.