FIDELIZAREA - UN CONCEPTBINE GANDIT SI APLICAT

      Asa cum am obisnuit inca de la inceput, suntem alaturi de dumneavoastra, oferindu-va atat intrebari cat si solutii pentru perfectionarea si evolutia activitatii dintr-o clinica stomatologica. Asadar, un concept bine definit in derularea oricarei activitati, in special in activitatea dintr-o clinica stomatologica, este fidelizarea clientilor dumneavoastra.

      Conceptul de fidelizare prin intermediul de puncte acumulate si discounturi atractive, in urma serviciilor contractate, este un sistem integrat cu succes in software-ul BrilDent. Astfel, veti putea rasplati fiecare pacient care a ales clinica dumneavoastra, castigand astfel atat un pacient fidel serviciilor si produselor dumneavoastra, cat si un pacient multumit de ceea ce ii oferiti, putand personaliza acest concept pentru fiecare pacient in parte.

citeste mai multe »  
 
DENTAL CARE GROUP - CLINICA STOMATOLOGICA SI NU NUMAI

     Inovatia si caldura unei clinici stomatologice care aduce in peisajul medical un plus de calitate a serviciilor si grija fata de sanatatea pacientilor sai, caracterizeaza excelent clinica "DentalCare Grup".

      O clinica stomatologica in care toti pacientii isi regasesc zambetul si care investeste mai ales in buna organizare si coordonare a activitatii zilnice, incearca cu succes software-ul BrilDent, creat special pentru nevoile zilnice ale unei clinici.

  citeste mai multe »
 

 

 
Briliant Technologies SRL

Sos. Berceni 41, Sector 4
Bucuresti - Romania
Tel : +40 73 012 31 74
Fax : +40 31 405 20 03
E-mail : carmen.radu@briltech.ro
Web : www.briltech.ro
Acest mesaj, transmis catre Dvs. prin intermediul postei electronice, ofera un serviciu de informare gratuit, pus la dispozitie de compania Briliant Technologies Group. Va asiguram ca respectam si vom respecta intotdeauna legislatia romaneasca privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private Ón sectorul comunicatiilor electronice (Legea nr.506/2004 si Legea nr. 677/2001).

Adresa dumneavoastra a fost inclusa in baza de date a companiei Briliant Technologies Group fie in cadrul unui proces direct de completare a bazei de date de potentiali clienti utilizand informatie publica, fie prin abonare directa pe site-ul companiei de catre utilizatori. Intelegem si respectam confidentialitatea datelor, de aceea daca doriti ca adresa dumneavoastra sa fie eliminata din lista de distributie a acestui newsletter, va rugam sa utilizati serviciul simplu de dezabonare automata oferit mai jos. Conform legii, vom oferi in permanenta posibilitatea de exercitare a dreptului de a nu mai face parte din aceasta lista de distributie prin intermediul fiecarui newsletter.

Acest mesaj nu poate fi considerat comunicare nesolicitata, deoarece contine datele complete de identificare ale autorului mesajului, si nu are un caracter comercial.

click aici pentru dezabonare de la newsletter-ul Briliant Technologies Group.