PREVIZIONAREA - PARTE INTEGRANTA A UNEI AFACERI PE TERMEN LUNG

      Orice afacere, din orice domeniu, incepe cu un plan de management bine pus la punct si gandit pana in cele mai mici detalii. Si in cazul saloanelor de infrumusetare , un bun manager opteaza pentru solutii organizatorice inca de la deschiderea unui astfel de salon. Urmand cursul firesc al unui plan bine aplicat, ajungem la un punct cheie si anume previzionarea pe termen lung. Astfel, am introdus in software-ul BrilDent, un astfel de concept, de a previziona necesarul de resurse pe o anumita perioada de timp, in functie de programarile efectuate pe acea perioada de timp. Asadar, se rezolva constant si mai ales din timp, problema stocurilor de produse necesare efectuarii fara probleme a serviciilor oferite de clinica dumneavoastra.

      Nu ezitati in a descoperi impreuna cu solutiile noastre software, necesitatea inovatiei tehnologice in derularea activitatii unui cabinet stomatologic construit la standarde occidentale!

citeste mai multe »  
 

 

 
Briliant Technologies SRL

Sos. Berceni 41, Sector 4
Bucuresti - Romania
Tel : +40 73 012 31 74
Fax : +40 31 405 20 03
E-mail : carmen.radu@briltech.ro
Web : www.briltech.ro
Acest mesaj, transmis catre Dvs. prin intermediul postei electronice, ofera un serviciu de informare gratuit, pus la dispozitie de compania Briliant Technologies Group. Va asiguram ca respectam si vom respecta intotdeauna legislatia romaneasca privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private Ón sectorul comunicatiilor electronice (Legea nr.506/2004 si Legea nr. 677/2001).

Adresa dumneavoastra a fost inclusa in baza de date a companiei Briliant Technologies Group fie in cadrul unui proces direct de completare a bazei de date de potentiali clienti utilizand informatie publica, fie prin abonare directa pe site-ul companiei de catre utilizatori. Intelegem si respectam confidentialitatea datelor, de aceea daca doriti ca adresa dumneavoastra sa fie eliminata din lista de distributie a acestui newsletter, va rugam sa utilizati serviciul simplu de dezabonare automata oferit mai jos. Conform legii, vom oferi in permanenta posibilitatea de exercitare a dreptului de a nu mai face parte din aceasta lista de distributie prin intermediul fiecarui newsletter.

Acest mesaj nu poate fi considerat comunicare nesolicitata, deoarece contine datele complete de identificare ale autorului mesajului, si nu are un caracter comercial.

click aici pentru dezabonare de la newsletter-ul Briliant Technologies Group.