TIMPUL - O RESURSA DIN CE IN CE MAI IMPORTANTA

       Traim din ce in mai mult intr-o viteza uluitoare. Timpul a devenit pentru noi un lucru destul de pretios si chiar dorit. Lucrand alaturi de clientii nostrii, am observat necesitatea executiei rapide, a scutirii timpului de lucru in fata computerului. Astfel am optimizat la maxim timpii de lucru prin crearea unui ecran de executie rapida a tuturor serviciilor realizate in salonul dumneavoastra. Acum, puteti face programari, executii si incasari in minimul de timp alocat acestora.La noi in soft, minutele s-au transformat in secunde de lucru.

      Suntem intotdeauna alaturi de clientii nostri, le intelegem cerintele si nevoile, prin analiza si discutie vom atinge impreuna rezultatele pe care si le doresc punandu-le la dispozitie instrumentele de care au nevoie!

citeste mai multe »  
 
GESTIUNEA - CUVANTUL CHEIE PENTRU ORGANIZAREA AFACERII DUMNEAVOASTRA

      Un software profesional , recomanda in primul rand managerului, organizarea unei gestiuni comerciale astfel incat resursele si consumul sa se interconditioneze cu succes. Software-ul BrilDent nu numai gestioneaza resursele consumate, ci si scade acest consum atasand "retetare" fiecarui serviciu efectuat in salon. Astfel in orice moment al zilei, se pot scoate rapoarte cu stocul existent, stoc care sa reflecte cu exactitate cantitatea de produse exsistenta. Ca in orice afacere, este nevoie de gestionarea consumului pana in cel mai mic detaliu, iar cu ajutorul lui BrilDent, se pot transmite automat, pe mail, comenzi catre furnizorii dumneavoastra de produse. 
     
      Intregul circuit al fiecarui produs este atent evidentiat prin rapoarte speciale care reflecta un istoric complet pe fiecare produs inca din momentul folosirii lui pentru prima data. 

      Va invitam sa solicitati o prezentare a softului BrilDent agentilor nostri comerciali, pentru a va convinge pe deplin de inovatiile tehncie si conceptuale implementate cu succes in software-ul BrilDent!!!
 

  citeste mai multe »
 

 

 
Briliant Technologies SRL

Sos. Berceni 41, Sector 4
Bucuresti - Romania
Tel : +40 73 012 31 74
Fax : +40 31 405 20 03
E-mail : carmen.radu@briltech.ro
Web : www.briltech.ro
Acest mesaj, transmis catre Dvs. prin intermediul postei electronice, ofera un serviciu de informare gratuit, pus la dispozitie de compania Briliant Technologies Group. Va asiguram ca respectam si vom respecta intotdeauna legislatia romaneasca privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private Ón sectorul comunicatiilor electronice (Legea nr.506/2004 si Legea nr. 677/2001).

Adresa dumneavoastra a fost inclusa in baza de date a companiei Briliant Technologies Group fie in cadrul unui proces direct de completare a bazei de date de potentiali clienti utilizand informatie publica, fie prin abonare directa pe site-ul companiei de catre utilizatori. Intelegem si respectam confidentialitatea datelor, de aceea daca doriti ca adresa dumneavoastra sa fie eliminata din lista de distributie a acestui newsletter, va rugam sa utilizati serviciul simplu de dezabonare automata oferit mai jos. Conform legii, vom oferi in permanenta posibilitatea de exercitare a dreptului de a nu mai face parte din aceasta lista de distributie prin intermediul fiecarui newsletter.

Acest mesaj nu poate fi considerat comunicare nesolicitata, deoarece contine datele complete de identificare ale autorului mesajului, si nu are un caracter comercial.

click aici pentru dezabonare de la newsletter-ul Briliant Technologies Group.